Μενού
Το Καλάθι σας

Όροι Χρήσης

Ο παρόν ιστότοπος («e-papadopoulos.gr») αποτελεί Ηλεκτρονικό Κατάστημα το οποίο ανήκει στην Εταιρία με την επωνυμία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και η οποία εδρεύει στο Δήμο Ελευθέριου Κορδελιού, οδός Μακεδονομάχων, αριθμός 92 (Α.Φ.Μ.: 028109722, Δ.Ο.Υ.: Αμπελοκήπων) Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 039319706000 . Η Εταιρία ασχολείται με την αγορά προς μεταπώληση μπαχαρικών, επαγγελματικών εξοπλισμών, εν γένει, προϊόντων και εμπορία αναλωσίμων, κρεατομηχανών, ηλεκτρονικών ζυγών, ανοξείδωτες κατασκευές, είδη προστασίας εργαζομένων και ένδυσης, κ.λ.π. συναφών ειδών.

Οι κατωτέρω όροι και προϋποθέσεις (εφεξής καλούμενοι για λόγους συντομίας «Όροι Χρήσης») αποτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Εταιρία παρέχει στους Καταναλωτές, Χρήστες ή και στους απλούς Επισκέπτες της, τις υπηρεσίες της μέσω του Ηλεκτρονικού της Καταστήματος «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και να προβούν σε επίσκεψη, περιήγηση ή και συναλλαγή με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα «ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟΥΛΟΣ» μόνο εφόσον τους αποδέχονται πλήρως, καθώς η χρήση του παρόντος Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των υπηρεσιών που αυτό προσφέρει, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών. Σε περίπτωση που κάποιος Καταναλωτής/Χρήστης/Επισκέπτης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων

Το e-papadopoulos.gr μπορεί να τροποποιήσει τις τιμές, τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά από τη δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Στην περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους όρους θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.


Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα

Το e-papadopoulos.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει να αναστείλει ή και να διακόψει για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα όλο ή μέρος της ιστοσελίδας του, να αλλάξει, βελτιώσει ή αναβαθμίσει αυτήν χωρίς καμία ειδοποίηση. Το e-papadopoulos.gr δεν είναι σε θέση να παρέχει εγγυήσεις όσον αφορά την παντελή απουσία ιών ή άλλων επιβλαβών προγραμμάτων.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου (πληροφορίες, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, λογότυπα και γενικότερα κάθε είδους δεδομένο), το λογότυπο e-papadopoulos.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του e-papadopoulos.gr, προστατεύεται από την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αναπαραγωγή, πώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή εξουσιοδότηση του e-papadopoulos.gr.


Προϊόντα σε εγγύηση

Τα προϊόντα καλύπτονται από 2ετή εγγύηση και θα πρέπει να επιστραφούν από τον πελάτη με το νόμιμο παραστατικό αγοράς. 
Εφόσον διαπιστωθεί από το επίσημο σέρβις ότι η βλάβη οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη, προχωράμε σε αποστολή του προϊόντος στον εκάστοτε κατασκευαστή.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης Καταναλωτή

Στην περίπτωση που ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (δηλαδή όχι νομικό πρόσωπο, ακόμα και μη κερδοσκοπικό) που αγοράζει προϊόντα εξ αποστάσεως από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποκλειστικά για ιδιωτική του χρήση κι όχι στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δραστηριότητας δικαιούται να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της φυσικής κατοχής του προϊόντος, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Προϊόν που έχει ανοιχτεί η συσκευασία του ή έχει χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί να επιστραφεί. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των εμπορευμάτων και όχι για την δαπάνη των Κούριερ. 

Μαζί με τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). 


Περιορισμός Ευθύνης

Αν και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην όσο καλύτερη απεικόνιση και περιγραφή των προϊόντων μας, το e-papadopoulos.gr δεν εγγυάται για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης που μπορεί να εμφανιστούν στην ιστοσελίδα καθώς και αν οι απεικονίσεις και περιγραφές των προϊόντων είναι ακριβείς και πλήρεις. Το e-papadopoulos.gr δε φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας. Είστε υπεύθυνοι για να προστατέψετε το σύστημα σας.

Σύνδεσμοι

Το e-papadopoulos.gr είναι πιθανόν να έχει συνδέσμους με άλλα web sites. Σε αυτήν την περίπτωση το e-papadopoulos.gr δεν είναι υπεύθυνο για την εξέταση ή αξιολόγηση, το περιεχόμενο ή την ποιότητα των παραπάνω sites. Ο κίνδυνος ή η ζημιά που μπορεί να προκληθεί μετά από τη σύνδεση σας με αυτά τα sites βαρύνει εσάς και έχετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Το e-papadopoulos.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη.

Προσωπικά δεδομένα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το e-papadopoulos.gr διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Ποιές προσωπικές πληροφορίες συλλέγει το e-papadopoulos.gr;

Μπορείτε να μη δώσετε καμία προσωπική πληροφορία αν απλά περιηγηθήτε στην ιστοσελίδα μας. Στην περίπτωση όμως που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος θα πρέπει να μας δώσετε τα παρακάτω στοιχεία: το προσωπικό σας email, όνομα χρήστη (προαιρετικά), κωδικό χρήστη (προαιρετικά), την πλήρη διεύθυνση σας, ένα σταθερό τηλέφωνο ή αριθμό κινητού, αριθμό Φαξ (προαιρετικά).